פוקצ'ה זית רוזמרין
ניתן להכין את המתכון לפוקצ'ה זית רוזמרין תוך שעה. תמורת 13 סנט למנה, אתה מקבל לחם שמגיש 16. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמרים, מלח, קמח וקמח תירס. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 41%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פוקצ'ה זית רוזמרין, פוקצ'ה זית קלמטן ורוזמרין, ולחם פוקצ'ה רוזמרין ושמן זית.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים קמח, שמרים, סוכר, 1/2 כפית רוזמרין, מלח ופלפל. מערבבים מים חמימים ו-2 כפות שמן. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש 3 דקות.
מוסיפים זיתים ושארית הרוזמרין; ללוש עוד דקה.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
מחוררים את הבצק ומחלקים לשניים. מכסים ונותנים לנוח 5 דקות.
מפזרים קמח תירס על ניירות אפייה משומנים.
מרדדים כל פיסת בצק ל-10 אינץ'. מעגל; להניח על ניירות אפייה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות. בעזרת קצות האצבעות יוצרים מספר גומות מעל הבצק.
מברישים את הבצק בשמן הנותר.
מפזרים גבינה ותוספת פלפל ורוזמרין.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
פוקצ'ה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Cipriani Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![צ'יפריאני פרוסקו]()
צ'יפריאני פרוסקו
Cipriani Bellini הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבן ויין מבעבע. הוא הומצא ב-1948 על ידי ג'וזפה צ'יפריאני מהבר הארי בוונציה ומוגש בכל מיקום של צ'יפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לעשות עם בראנץ' של יום ראשון! Cipriani Bellini מציג ניחוחות אלגנטיים, רעננים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כאפריטיף.