קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות7
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פוקצ'ה זית רוזמרין

פוקצ'ה זית רוזמרין
ניתן להכין את המתכון לפוקצ'ה זית רוזמרין תוך שעה. תמורת 13 סנט למנה, אתה מקבל לחם שמגיש 16. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמרים, מלח, קמח וקמח תירס. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 41%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פוקצ'ה זית רוזמרין, פוקצ'ה זית קלמטן ורוזמרין, ולחם פוקצ'ה רוזמרין ושמן זית.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים קמח, שמרים, סוכר, 1/2 כפית רוזמרין, מלח ופלפל. מערבבים מים חמימים ו-2 כפות שמן. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים זיתים ושארית הרוזמרין; ללוש עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת כדי לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחוררים את הבצק ומחלקים לשניים. מכסים ונותנים לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
5
מפזרים קמח תירס על ניירות אפייה משומנים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מרדדים כל פיסת בצק ל-10 אינץ'. מעגל; להניח על ניירות אפייה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות. בעזרת קצות האצבעות יוצרים מספר גומות מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מברישים את הבצק בשמן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מפזרים גבינה ותוספת פלפל ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
9
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
מגישים חם.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

פוקצ'ה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את Cipriani Prosecco. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
צ'יפריאני פרוסקו
צ'יפריאני פרוסקו
Cipriani Bellini הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבן ויין מבעבע. הוא הומצא ב-1948 על ידי ג'וזפה צ'יפריאני מהבר הארי בוונציה ומוגש בכל מיקום של צ'יפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לעשות עם בראנץ' של יום ראשון! Cipriani Bellini מציג ניחוחות אלגנטיים, רעננים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כאפריטיף.