המתכון פוקצ'ה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 918 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלמי, מיונז, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, לחם בזיליקום פוקצ'ה, איך להכין לחם בזיליקום פוקצ' ה, ו פוקצ'ה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. שמן 1 (11 על ידי 17 אינץ') תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
יוצקים 1/4 כוס שמן זית בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
מניחים את הבצק בקערה ומשפשפים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
תנו לבצק להגיע לטמפרטורת החדר. הבצק יהיה לשחרר ולעלות מעט בקערה. על משטח עבודה מקומח קלות ללוש את הבצק קלות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מרדדים את הבצק לצורה מלבנית, על 12 על ידי 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
6
מברשת את כל עודף קמח ולהעביר את גיליון אפייה משומן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מברשת עם שמן זית ולתת לעלות במשך כ 15 עד 20 דקות. לחץ את האצבעות לתוך הבצק כדי לעשות חריצים מרווחים באופן שווה, מברשת עם שמן זית הנותרים ומפזרים מלח אפור.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(צינור גדול)
8
אופים במשך כ 15 עד 20 דקות, הלחם צריך להיות השחמה פריך על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור ולתת להתקרר לטמפרטורת חדר חמה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
בינתיים לשלב את העגבניות המיובשות, חומץ שרי, ושמן זית בבלנדר. להתמזג עד חלקה וטעם למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שרי
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
פרוס את גיליון פוקצ ' ה לשניים כאילו אתה עושה כריך ענק 1.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' ה
2
מורחים את החלק העליון של הלחם עם המיונז ואת התחתונה עם רוטב עגבניות מיובש שמש.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
3
להניח שכבה של כל בשר פרוס ולאחר מכן שכבה של פרובולונה, ואחריו שכבה של עגבניות. עגבניות העונה עם מלח ופלפל, למעלה עם ארוגולה ומניחים את המחצית העליונה של הפוקצ ' ה על גבי. כריך ענק 1 שלך עכשיו יכול להיות פרוס לתוך כריכים בודדים או ריבועים בגודל ביס.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.