פוקצ'ה בגריל עם מוצרלה די בופלה, נקניק איטלקי מתוק, ועגבניות טריות
פוקצ'ה בגריל עם מוצרלה די Bufala, נקניק איטלקי מתוק, ועגבניות טריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1673 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 118 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמרים, עגבניות שרי, מוצרלה די bufala, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו סלט חסה פנינה מתוק עם Bufala מוצרלה, נקניקיות ועגבניות איטלקיות בגריל על פוקצ'ה, ו פטריות פורטבלו בגריל עם עגבניות ומוצרלה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התחל על ידי ביצוע הבצק כך שיש לו זמן לנוח ולעלות. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם וו בצק, או בקערת ערבוב, לשלב את השמרים, סוכר ומים חמים ומערבבים בעדינות כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
בצק
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערת ערבוב
2
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמרים
3
אם אתה משתמש במיקסר, להפוך את המיקסר על נמוך, להוסיף את המלח 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מוסיף את הקמח, קצת בכל פעם, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר עד הקמח כבר שולב. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות בינוני ולתת לו ללכת עד הבצק מתאסף לכדור. זה צריך לקחת בערך 5 דקות. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. לקבל תחושה של הבצק כפי שאתה עושה את זה על ידי סחיטה כמות קטנה יחד בין האגודל והאצבעות שלך. אם הוא מתפורר, מוסיפים עוד מים, אם הוא דביק, מוסיפים עוד קמח, 1 כף בכל פעם. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים, ללוש עד שהוא חלק וגמיש. צור את הבצק לתוך עגול והכניס אותו לתוך קערה משומנת קלות, הופך אותו כדי מעיל את הבצק לחלוטין עם השמן. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לה לעלות בנקודה חמה (כלומר, מעל אור טייס גז) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
5
מחממים גז חיצוני או ברביקיו פחם ולקבל את זה חם מאוד.
6
מברישים את הסורגים בשמן כדי למנוע מהנקניקיות להידבק. גריל הנקניקיות עד מבושל דרך, פונה עם מלקחיים. תניח בצד. שמור על הגריל חם כדי להפוך את הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
מלקחיים
7
רול או ללטף את הבצק לתוך צורה כפרית, מלבנית, על 1/4 אינץ ' עבה - לעשות את זה ישירות על משוט פיצה מקורנת קלות בקלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
8
מברישים את הקרום בשכבה דקה של שמן זית, ומניחים את צד השמן על הגריל החם. לאחר הבצק נראה מוגדר, בערך 2 דקות, להפוך את הקרום מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קרום
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
עכשיו להכין את התוספת.
10
חותכים את העגבניות ומוסיפים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
11
מוסיף את השום ובזיליקום. להתפורר בנקניק. לקרוע את המוצרלה לחתיכות עם הידיים שלך ולהוסיף גם את זה יחד עם קצת שמן זית כתית. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את תערובת הסלט וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
מוצרלה
ירקות מעורבים
נקניק
שום
באזיל!
12
לאחר הקרום מוגדר ומבושל, להעביר אותו מגש. לאסוף את תערובת הסלט בידיים שלך ולהפיץ אותו באופן שווה על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
קרום
13
מפזרים אבק טוב של Parmigiano-רג ' יאנו ולסיים עם טפטוף של שמן זית.