קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

פוקצ'ה בגריל עם מוצרלה די בופלה, נקניק איטלקי מתוק, ועגבניות טריות

פוקצ'ה בגריל עם מוצרלה די בופלה, נקניק איטלקי מתוק, ועגבניות טריות
פוקצ'ה בגריל עם מוצרלה די Bufala, נקניק איטלקי מתוק, ועגבניות טריות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1673 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 118 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמרים, עגבניות שרי, מוצרלה די bufala, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו סלט חסה פנינה מתוק עם Bufala מוצרלה, נקניקיות ועגבניות איטלקיות בגריל על פוקצ'ה, ו פטריות פורטבלו בגריל עם עגבניות ומוצרלה טרייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התחל על ידי ביצוע הבצק כך שיש לו זמן לנוח ולעלות. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם וו בצק, או בקערת ערבוב, לשלב את השמרים, סוכר ומים חמים ומערבבים בעדינות כדי להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
2
תן לתערובת לעמוד עד השמרים מתעוררים לחיים ומתחיל קצף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
אם אתה משתמש במיקסר, להפוך את המיקסר על נמוך, להוסיף את המלח 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מוסיף את הקמח, קצת בכל פעם, ערבוב במהירות הנמוכה ביותר עד הקמח כבר שולב. כאשר הבצק מתחיל לבוא יחד, להגדיל את המהירות בינוני ולתת לו ללכת עד הבצק מתאסף לכדור. זה צריך לקחת בערך 5 דקות. עצור את המכונה מעת לעת כדי לגרד את הבצק מהקרס. לקבל תחושה של הבצק כפי שאתה עושה את זה על ידי סחיטה כמות קטנה יחד בין האגודל והאצבעות שלך. אם הוא מתפורר, מוסיפים עוד מים, אם הוא דביק, מוסיפים עוד קמח, 1 כף בכל פעם. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות לקפל אותו על עצמו כמה פעמים, ללוש עד שהוא חלק וגמיש. צור את הבצק לתוך עגול והכניס אותו לתוך קערה משומנת קלות, הופך אותו כדי מעיל את הבצק לחלוטין עם השמן. מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לה לעלות בנקודה חמה (כלומר, מעל אור טייס גז) עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
5
מחממים גז חיצוני או ברביקיו פחם ולקבל את זה חם מאוד.
6
מברישים את הסורגים בשמן כדי למנוע מהנקניקיות להידבק. גריל הנקניקיות עד מבושל דרך, פונה עם מלקחיים. תניח בצד. שמור על הגריל חם כדי להפוך את הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מלקחייםמלקחיים
7
רול או ללטף את הבצק לתוך צורה כפרית, מלבנית, על 1/4 אינץ ' עבה - לעשות את זה ישירות על משוט פיצה מקורנת קלות בקלות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
מברישים את הקרום בשכבה דקה של שמן זית, ומניחים את צד השמן על הגריל החם. לאחר הבצק נראה מוגדר, בערך 2 דקות, להפוך את הקרום מעל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קרוםקרום
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
עכשיו להכין את התוספת.
10
חותכים את העגבניות ומוסיפים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
11
מוסיף את השום ובזיליקום. להתפורר בנקניק. לקרוע את המוצרלה לחתיכות עם הידיים שלך ולהוסיף גם את זה יחד עם קצת שמן זית כתית. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את תערובת הסלט וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
ירקות מעורביםירקות מעורבים
נקניקנקניק
שוםשום
באזיל!באזיל!
12
לאחר הקרום מוגדר ומבושל, להעביר אותו מגש. לאסוף את תערובת הסלט בידיים שלך ולהפיץ אותו באופן שווה על פני החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
קרוםקרום
13
מפזרים אבק טוב של Parmigiano-רג ' יאנו ולסיים עם טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שמן זיתשמן זית