קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פוקצ'ה רובנס

פוקצ'ה רובנס
פוקצ'ה Reubens עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו כרוב, מיונז, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פוקצ'ה רובנס, פוקצ'ה רובנס, ו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב עם חומץ, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, משליך מדי פעם, עד שהתרכך, כ -30 דקות.
3
מחממים מחבת פאניני או מחבת. מסדרים את הפוקאצ ' ה על משטח עבודה, לחתוך את הצדדים. בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ עם המיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פוקצ ' הפוקצ ' ה
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מורחים את הרוטב על החצאים התחתונים של פוקצ ' ה. שים חתיכה מגראייר על הרוטב. למעלה עם בשר משומר, כרוב כבוש ואת שאר פרוסות Gruyre. סגור את הכריכים ומפרש את החיצוניות של הפוקצ ' ה עם החמאה הריכה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ל-1 אננסל-1 אננס
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
5
מוסיפים את הכריכים לעיתונות ומבשלים על אש מתונה עד שהגבינה נמסה והפוקצ ' ה פריך וזהוב, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
חותכים כל כריך לשניים ומגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.