פוקצ'ה רובנס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו כרוב, חמאה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: פוקצ'ה רובנס, פוקצ'ה רובנס, ו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה.
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב עם חומץ, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
חומץ
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, משליך מדי פעם, עד שהתרכך, כ -30 דקות.
3
מחממים מחבת פאניני או מחבת. מסדרים את הפוקאצ ' ה על משטח עבודה, לחתוך את הצדדים. בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ עם המיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיונז
פוקצ ' ה
קטשופ
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
מחבת
קערה
4
מורחים את הרוטב על החצאים התחתונים של פוקצ ' ה. שים חתיכה מגראייר על הרוטב. למעלה עם בשר משומר, כרוב כבוש ואת שאר פרוסות Gruyre. סגור את הכריכים ומפרש את החיצוניות של הפוקצ ' ה עם החמאה הריכה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומר
פוקצ ' ה
כרוב
חמאה
מורחים
5
מוסיפים את הכריכים לעיתונות ומבשלים על אש מתונה עד שהגבינה נמסה והפוקצ ' ה פריך וזהוב, כ-6 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.