קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פוקצ'ה רובנס

פוקצ'ה רובנס
פוקצ'ה רובנס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו כרוב, חמאה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: פוקצ'ה רובנס, פוקצ'ה רובנס, ו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה.

הוראות

1
בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב עם חומץ, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
חומץחומץ
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, משליך מדי פעם, עד שהתרכך, כ -30 דקות.
3
מחממים מחבת פאניני או מחבת. מסדרים את הפוקאצ ' ה על משטח עבודה, לחתוך את הצדדים. בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ עם המיונז.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
פוקצ ' הפוקצ ' ה
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
מחבתמחבת
קערהקערה
4
מורחים את הרוטב על החצאים התחתונים של פוקצ ' ה. שים חתיכה מגראייר על הרוטב. למעלה עם בשר משומר, כרוב כבוש ואת שאר פרוסות Gruyre. סגור את הכריכים ומפרש את החיצוניות של הפוקצ ' ה עם החמאה הריכה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
פוקצ ' הפוקצ ' ה
כרובכרוב
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
5
מוסיפים את הכריכים לעיתונות ומבשלים על אש מתונה עד שהגבינה נמסה והפוקצ ' ה פריך וזהוב, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
גבינהגבינה
6
חותכים כל כריך לשניים ומגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.