פורו דה פינה
Puro de Pina עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . לך לחנות ותביא את קיצור, מלח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פינה קולדה., פינה קולדה, ו פאי פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, 3/4 כוס סוכר, 1/2 כפית קינמון, ו 1/4 כפית מלח בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה.
מוסיפים שמרים והבא 3 מרכיבים; להכות במהירות נמוכה עם מיקסר, באמצעות קובץ מצורף וו בצק, 1 דקה. הגדל מהירות בינונית, והכה 1 דקה יותר. מכסים את הבצק בנייר שעווה, ולתת לעמוד 30 דקות.
מערבבים יחד אננס, 2 כפות סוכר, 1 כפית קינמון, ונותר 1/4 כפית מלח בסיר על חום בינוני; ומבשלים 1 דקה.
תהליך תערובת אננס בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. חזור למחבת, הזמנת 2 כפות.
מערבבים יחד שמורות 2 כפות תערובת אננס ו קורנפלור בקערה קטנה.
לטאטא תערובת קורנפלור לתוך תערובת אננס במחבת, ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, 2 דקות או עד חלקה מעובה.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לחלק ל -12 חלקים שווים.
מגלגלים כל חלק לאורך של 10 אינץ', ויוצרים בסיס 6 אינץ 'העליון 2 אינץ' (צורה דומה משולש עם גג שטוח).
מורחים 1 1/2 כפות תערובת אננס על 1 צד של כל חלק, משאיר גבול סביב הקצוות.
מגלגלים כל מנה בצק, החל מקצה 6 אינץ', ומניחים על 2 גיליונות אפייה משומנים קלות (6 מנות לסדין אפייה).
שלב הנותרים 2 כפות סוכר שנותר 1/4 כפית קינמון; מפזרים באופן שווה על הבצק.
מכסים ומניחים לעמוד במקום חם (85), ללא טיוטות, 15 דקות (הבצק לא יוכפל בצובר).
אופים ב 375 במשך 15 עד 18 דקות. מגניב על גיליונות אפייה על מדפי תיל.
אמפנדס: מערבבים יחד 1 (15-אונקיה)יכול דלעת unsweetened, 2 כפות סוכר, 1 כפית קינמון טחון, ו 1/4 כפית מלח. הכינו את הבצק לפי ההוראות. לאחר שהבצק עומד 30 דקות, מחלקים ל -12 חלקים שווים, ומעצבים לכדורים.
רול או לשטח כדורים לתוך עיגולים 6 אינץ'. כף 1 1/2 כפות תערובת דלעת על חצי של כל מעגל מאפה. להרטיב קצוות עם מים; לקפל בצק על תערובת דלעת, הקשה על הקצוות לאטום. מלחץ קצוות בצק עם מזלג.
מניחים על גיליונות אפייה משומנים קלות. לכסות ולתת לעמוד במקום חם (85), ללא טיוטות, 15 דקות.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד חום זהוב. מגניב על גיליונות אפייה על מדפי תיל. זה 12. הכנה: 50 דקות., לעמוד: 45 דקות.,
קורניטוס: הכינו את הבצק לפי ההוראות. לאחר הבצק עומד 30 דקות, להפוך על משטח מקומח קלות, ולחלק ל 12 מנות שוות.
מגלגלים כל חלק לאורך של 10 אינץ', ויוצרים בסיס 6 אינץ 'העליון 2 אינץ'.
להפשיל כל חלק, החל בקצה 6 אינץ'. בעדינות לעצב כל חלק לתוך חצי סהר, ומניחים על גיליונות אפייה משומנת קלות.
שלב 2 כפות סוכר 1/4 כפית קינמון; מפזרים באופן שווה על בצק. לכסות ולתת לעמוד במקום חם (85), ללא טיוטות, 15 דקות.
אופים ב 375 במשך 15 ro 18 דקות. מגניב על גיליונות אפייה על מדפי תיל. זה 12. הכנה: 50 דקות., לעמוד: 45 דקות.,