פורטובלו בגריל עם כריך מיונז בזיליקום
פורטובלו בגריל עם כריך מיונז בזיליקום עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 6 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שום, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 247 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בעיקר כריך עגבניות עם מיונז בזיליקום, כריך פורטובלו, בזיליקום ועגבניות), ו כריך פורטובלו בגריל.
הוראות
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני, ומשמנים קלות את הסורג.
מקציפים יחד את החומץ הבלסמי, שמן הזית והשום בקערה קטנה.
מסדרים את פטריות הפורטובלו בצד הזימים כלפי מעלה על מגש או נייר אפייה.
מברישים את הפטריות במעט מתערובת החומץ, ומניחים למרינדה למשך 3 עד 5 דקות.
מניחים את הפטריות הכבושות על הגריל שחומם מראש, בצד הזימים כלפי מטה. צולים פטריות עד שהן רכות, מברישים את שני צידי הפטריות במרינדה שנותרה, כ -4 דקות מכל צד.
מערבבים את המיונז, חרדל דיז ' ון, מיץ הלימון והבזיליקום בקערה קטנה. חמאה את גלילי הקייזר הקלויים, ואז מורחים בתערובת המיונז. מחלקים את הפטריות, החסה ופרוסות העגבניות באופן שווה להכנת 6 כריכים.