פורטובלו במילוי ריזוטו פרמזן
ריזוטו פרמזן ממולא Portobellos עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 418 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בצל ירוק, תרד, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ריזוטו-Portobellos ממולא, Portobellos ממולא, ו Portobellos ממולא.
הוראות
להביא מרק 2 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מחממים 2 כפיות שמן בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל טחון, סלרי וגזר; מטוגנים 1 דקה.
מוסיפים אורז; מטגנים 5 דקות. מערבבים ביין; לבשל 5 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת מרק, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב כל הזמן עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 20 דקות בסך הכל).
הסר מהחום; מערבבים בגבינת פרמזן ובצל ירוק.
הסר גבעולים מן פטריות כמוסות; להשליך.
מניחים כובעי פטריות, זימים הצדדים למעלה, בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'. כפית 1 1/4 תערובת ריזוטו כוסות לתוך כל כובע; העליון כל אחד עם 1 כף גבינת מוצרלה.
יוצקים 1/2 כוס מים לתוך צלחת.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד פטריות כמוסות מכרז.
חום 1 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל קצוץ ושום; מטוגנים 2 דקות או עד מכרז.
להוסיף תרד; לטגן 2 דקות או עד תרד הוא נבול. סדר 1/2 תערובת תרד כוס על כל צלחת.
הסר פטריות ממולאות מתבנית אפייה עם כפית מחוררת; מקום על תערובת תרד.