קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות50
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

פורטובלו ותרד בולונז

פורטובלו ותרד בולונז
פורטובלו ותרד בולונז דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 908 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית, גבינת פקורינו-רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו רוטב יקר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 74%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טורקיה ותרד בולונז, לזניה בולונז עם תרד, ו פורטובלו-סלט תרד.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את הפטריות המיובשות בסיר קטן ומכסים במים או בציר עוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך תלול.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מחממים סיר כבד על אש בינונית עד בינונית-גבוהה עם 2 סיבובים של המחבת שמן זית כתית מעולה. כשהוא חם, מוסיפים את החמאה וממיסים לשמן ואז מוסיפים פורטבלות. לאחר 6 דקות מוסיפים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
קולים עד שהם רכים, 15 דקות, ואז מפרידים ומוסיפים תרד. מתבלים את תערובת התרד במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה. נטפל ביין.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוציאים את הפטריות המיובשות מהנוזל. קוצצים את הפטריות ומערבבים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מוסיפים את הנוזל השריה, שומרים את הכפות האחרונות מכיוון שכל חצץ על הפטריות יתייצב בתחתית. מערבבים פנימה את החלב. מבשלים על אש נמוכה 20 דקות. מצננים לחלוטין ומאחסנים לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מחממים את המנה על אש בינונית.
8
מוסיפים מעט ציר או חלב כדי לשחרר את הרוטב שוב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
מביאים לרתיחה סיר מים גדול, ממליחים את המים ומבשלים את הפסטה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
מגישים בקערות רדודות, ומעליהן פטרוזיליה וגבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, חתוכה לחתיכותחמאה, חתוכה לחתיכות1קטןגזר, קלופים וקצוצים דק או מגורדגזר, קלופים וקצוצים דק או מגורד1צלע קטנהסלרי, קצוץ דקסלרי, קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים או ציר עוףמים או ציר עוף28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורצ'יני מיובשות או פטריות בר מעורבותפטריות פורצ'יני מיובשות או פטריות בר מעורבות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש1קומץפטרוזיליה טרי שטוח עלה, קצוץ דקפטרוזיליה טרי שטוח עלה, קצוץ דק1עלה דפנה טריעלה דפנה טרי3ציפורן גדולהשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4שרימפס וורידיםאגוז מוסקט מגורד טרי, לפי הטעםאגוז מוסקט מגורד טרי, לפי הטעם23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פסטה פפרדלה או פטוצ'יניפסטה פפרדלה או פטוצ'יני4שרימפס וורידיםגבינת פקורינו-רומנו מגוררתגבינת פקורינו-רומנו מגוררת4largesפטריות פורטובלו, זימים מגורדים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץפטריות פורטובלו, זימים מגורדים, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תיבת אורגני קצוץ קפוא תרד, מופשר וסחט יבש במטבח מגבתתיבת אורגני קצוץ קפוא תרד, מופשר וסחט יבש במטבח מגבת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת