קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 19 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

פורטובלו פניני בצורת לב

פורטובלו פניני בצורת לב
בצורת לב פורטובלו פניני דורש בערך 10 שעות ו -19 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 178 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת מלח, שמן זית, פלפל, עגבניות מיובשות. יום ולנטין יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. 1 אדם התרשם מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, לקטו אובו צמחוני, וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו עוגיות בצורת לב, מרשמלו בצורת לב, ו פיצה בצורת לב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
משחזרים את העגבניות המיובשות על ידי השרייתן במים רותחים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מוציאים את העגבניות מהמים וקוצצים אותן.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
פורסים את הגבעולים מהפטריות כדי שיוכלו להניח שטוחים לחלוטין. פורסים כל מכסה לשניים כך שיהיו לכם 8 פרוסות פטריות עגולות. חותכים בזהירות כל פרוסה לצורת לב בעזרת חותכן עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
5
חצי העליון של פטריות בצורת לב עם 1 כף עגבניות 1 כף גבינה. למעלה עם פרוסות פטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
מברישים את הצד העליון של כל" כריך " בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
מחממים מחבת גדולה או טפלון או מחבת גריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים את כריכי הפטריות בתבנית בזהירות, עם השמן כלפי מטה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מברישים את החצי העליון בשמן, הופכים ומבשלים עוד 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטור רוסו ספומנטה אדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
בלטורה רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של בלטורה רוסו אדום ספומנטה הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. יין מבעבע זה, מאוזן ועשיר באופי זני, מתרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המעניקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטים נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%