פורטובלו קלוי, פלפל אדום וסלט ארוגולה לאחד
פורטובלו קלוי, פלפל אדום, סלט ארוגולה לאחד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 314 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי ארוגולה, שום, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם פיסת נייר אלומיניום.
מברישים את הפטרייה משני הצדדים בשמן זית ומניחים אותה על תבנית האפייה.
טפטוף עם כל שמן זית שנותר, וחומץ היין האדום.
מפזרים שום פרוס ושאלות; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. למעלה עם חתיכת פלפל אדום קלוי, ולעטוף את הנייר בחוזקה סביב הפטריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד הפטריות הוא רך, על 30 דקות.
לזרוק את ארוגולה עם גבינת רומנו ורוטב סלט.
מניחים על צלחת העליון עם פטריות חמות ופלפל. לחפור ב!