פורטובלו ריפין קון פולו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-1 ומחירו 12 מנות.81 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 84 גרם חלבון, 88 גרם שומן, ובסך הכל של 1476 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן זית, תרד, פלפל סראנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו קרוטה ריפין, משמשים עם סירופ אמרטו (אלביקוצ'ה ריפין), ו קרמל ריפין די פטטה אל ראגו: תפוח אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מטגנת מוסיפים את כל המרכיבים (למעט השמנת) ומנמיכים על אש בינונית לעקביות סירופ. ואז מוסיפים שמנת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
במעבד מזון או בבלנדר, מחית את כל החומרים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
במחבת מטגן על אש בינונית, מוסיפים שמן זית, שום ופטריות קצוצות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
קולים עד שהתחילו להתרכך.
4
מוסיפים למעבד מזון פטריות מוקפצות, פירורי לחם מתובלים וקורט מלח ופלפל. מערבבים עד להטמעה, אך עדיין גרגירים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
מחממים גריל ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
2
על תבנית פאי או תבנית קטנה, הניחו 1 כובע פטריות בגריל בצד הגבעול כלפי מעלה. כפית פסטו פטריות על גבי כובע פטריות. פסטו למעלה עם שכבת תרד מוקפץ. לאחר מכן להוסיף רצועות עוף בגריל במאוורר כמו דפוס. ואז מעליו מוצרלה טרייה וכובע הפטריות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייה
עוף בגריל
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים מים למחבת ללחות ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מכסים את תחתית צלחת ההגשה ברוטב הבסיס. בעזרת מרית מתכת מניחים בזהירות את הפטרייה האפויה על הצלחת. בעזרת בקבוק שפריץ או כף, פסים את הרוטב העליון לאורך רצועות העוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל מתוק מגורר (או דק, קצוץ דק)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מקשטים בשיפונדה תרד, אם משתמשים, וברונוז פלפל, אם משתמשים.