קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

פורטובלוס ממולא סרטנים

פורטובלוס ממולא סרטנים
סרטן ממולא פורטובלוס נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן קוקוס, סרטן גוש ג'מבו, מלח ורוד ההימלאיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו פורטובלוס ממולא סרטנים, עוגת סרטנים-פורטובלוס ממולא, ו פורטובלוס ממולא סרטנים וירקות לבושים חרדל הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 2 כפות משמן הקוקוס. לאחר החימום מוסיפים את גבעולי הפורטובלו ובצל ירוק פרוס ומקפיצים עד שהם רכים, כ -2 דקות. מקפלים פנימה את בשר הסרטן, התיבול הקריאולי והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן קוקוסשמן קוקוס
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בשר סרטניםבשר סרטנים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מברישים את כובעי הפטריות בכף האחרונה של שמן הקוקוס. ממלאים את הכובעים במילוי הסרטנים ומכניסים לתנור לצלייה למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוציאים את הפטריות מהתנור ומעליהם את הפרמזן. מכניסים לתנור וממשיכים בבישולעד שהגבינה נמסה, עוד 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים מהתנור וחותכים לפי הצורך להגשה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין וודסטוק שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
יין וודסטוק שרדונה
יין וודסטוק שרדונה
שרדונה וודסטוק נפתח עם תערובת אקלקטית מהנה של אגס עשיר, מינרלים, ניחוחות פפאיה ואחריו טעמים טריים של תפוח אגס אסיאתי, הדר, פירות טרופיים עם חומצה גדולה על הסיום. או כמו שמארק אוהב לומר, " שמש בבקבוק."