פורטובלוס ממולא סרטנים
סרטן ממולא פורטובלוס נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן קוקוס, סרטן גוש ג'מבו, מלח ורוד ההימלאיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו פורטובלוס ממולא סרטנים, עוגת סרטנים-פורטובלוס ממולא, ו פורטובלוס ממולא סרטנים וירקות לבושים חרדל הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 2 כפות משמן הקוקוס. לאחר החימום מוסיפים את גבעולי הפורטובלו ובצל ירוק פרוס ומקפיצים עד שהם רכים, כ -2 דקות. מקפלים פנימה את בשר הסרטן, התיבול הקריאולי והמלח והפלפל לפי הטעם.
מברישים את כובעי הפטריות בכף האחרונה של שמן הקוקוס. ממלאים את הכובעים במילוי הסרטנים ומכניסים לתנור לצלייה למשך 15 דקות.
מוציאים את הפטריות מהתנור ומעליהם את הפרמזן. מכניסים לתנור וממשיכים בבישולעד שהגבינה נמסה, עוד 3 עד 5 דקות.
מוציאים מהתנור וחותכים לפי הצורך להגשה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין וודסטוק שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
![יין וודסטוק שרדונה]()
יין וודסטוק שרדונה
שרדונה וודסטוק נפתח עם תערובת אקלקטית מהנה של אגס עשיר, מינרלים, ניחוחות פפאיה ואחריו טעמים טריים של תפוח אגס אסיאתי, הדר, פירות טרופיים עם חומצה גדולה על הסיום. או כמו שמארק אוהב לומר, " שמש בבקבוק."