קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

פורטובלוס ממולא סרטנים

פורטובלוס ממולא סרטנים
סרטן ממולא פורטובלוס נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני תוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 128 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שמן קוקוס, סרטן גוש ג'מבו, מלח ורוד ההימלאיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. נסו פורטובלוס ממולא סרטנים, עוגת סרטנים-פורטובלוס ממולא, ו פורטובלוס ממולא סרטנים וירקות לבושים חרדל הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שמים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים 2 כפות משמן הקוקוס. לאחר החימום מוסיפים את גבעולי הפורטובלו ובצל ירוק פרוס ומקפיצים עד שהם רכים, כ -2 דקות. מקפלים פנימה את בשר הסרטן, התיבול הקריאולי והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שמן קוקוסשמן קוקוס
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בשר סרטניםבשר סרטנים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מברישים את כובעי הפטריות בכף האחרונה של שמן הקוקוס. ממלאים את הכובעים במילוי הסרטנים ומכניסים לתנור לצלייה למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים את הפטריות מהתנור ומעליהם את הפרמזן. מכניסים לתנור וממשיכים בבישולעד שהגבינה נמסה, עוד 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוציאים מהתנור וחותכים לפי הצורך להגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין וודסטוק שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
יין וודסטוק שרדונה
יין וודסטוק שרדונה
שרדונה וודסטוק נפתח עם תערובת אקלקטית מהנה של אגס עשיר, מינרלים, ניחוחות פפאיה ואחריו טעמים טריים של תפוח אגס אסיאתי, הדר, פירות טרופיים עם חומצה גדולה על הסיום. או כמו שמארק אוהב לומר, " שמש בבקבוק."