פורל בגריל עם קשיו וחמאת שום
פורל בגריל עם קשיו וחמאת שום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 176 גרם חלבון 137 גרם של שומן, וסך הכל 2033 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך שיני שום, מלח ופלפל, פורל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי קשיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד מריר פודינג קשיו עם קראנץ קשיו מסוכר כקינוח. פורל בגריל עם רוזמרין ושום, דג סלמון עם שום ושומר בגריל, ו טרוטה בגריל עם חמאת לימון ופטרוזיליה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים גריל חם או ברביקיו. חותכים עורות של דגים עמוק שלוש פעמים בכל צד כדי לאפשר לחום לחדור את הבשר.
הסר את הראשים אם אתה רוצה.
מברישים את הדגים קלות בשמן, ומתבלים במלח ופלפל הן מבפנים והן מבחוץ.מבשלים מתחת לגריל או על ברביקיו במשך 4 דקות בכל צד, או עד העור הוא השחמה והבשר מרגיש מוצק.ממיסים את החמאה במחבת רדודה רחבה, ומטגנים את האגוזים במהירות עד הקלוי.
מוסיפים את השום והפטרוזיליה ומטגנים את התערובת לזמן קצר עד שהפטרוזיליה מחשיכה מעט.
מוסיפים את מיץ הלימון עם יותר מלח ופלפל לפי הטעם והחום.שים כל טרוטה על צלחת הגשה חמה, וכפית על קשיו וחמאת שום.