פורל הרים עם רוטב חמאה
צריך מנה עיקרית פסקטרית? פורל הרים עם רוטב חמאה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 49 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 723 קלוריות. אם יש לכם רוטב חום, פילה פורל הרים, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 20 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פורל הרים שלם בגריל עשן, פורל פנפריד עם רוטב חמאת פקאן, ו פורל עם זיתים וחמאה חומה.
הוראות
מתבלים פורל במלח ופלפל; לחפור בקמח.
מטגנים פורל במהירות בשמן חם, משחימים באופן שווה משני הצדדים.
הסר פורל לתבנית אפייה רדודה.
אופים ב 350 מעלות במשך 5-10 דקות או עד דגים פתיתים בקלות עם מזלג; להתחמם.
בינתיים, בסיר, מחממים חמאה עד שהחמאה מתחילה להשחים. בזהירות להוסיף מיץ לימון (חמאה חמה יהיה בועה עם מיץ נוסף). מערבבים ברוטב אם רוצים. כפית רוטב על דגים או לשרת בצד.