פורל לימון
צריך מנה עיקרית ללא חלב ופסקטרית? פורל לימון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 733 קלוריות. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם פילה פורל קשת, אבקת בצל, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 8 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 93%. מתכונים דומים: פורל לימון חריף, אלמונדין פורל לימון, ו פורל לימון בגריל.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח, פלפל הלימון, המלח, הטימין, הקאיין ומחצית גרידת הלימון.
מערבבים את מיץ הלימון ואת גרידת לימון הנותרים בצלחת רדודה להשרות פילה דגים במשך כ 1 דקה.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. טובלים את פילה הפורל בתערובת הקמח כך ששני הצדדים מצופים. מנערים את העודפים ומניחים פילה בשמן החם. מבשלים 3 עד 4 דקות מכל צד, עד שניתן לקלף חום זהוב ודגים בעזרת מזלג. מחק את שאריות מיץ הלימון.
מוציאים מהמחבת ומסננים על מגבות נייר קצרות לפני ההגשה.
מקשטים כל מנה עם טריז לימון.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פורל בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר