קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

פורל מטוגן במחבת

פורל מטוגן במחבת
פאן-טרוטה מטוגנת דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 738 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פירורי לחם, מיץ לימון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מרהיב. טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת, פורל מטוגן במחבת, ו פורל מטוגן במחבת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בצלחת שטוחה רחבה, לשלב את פירורי הלחם, שום, פטרוזיליה, אורגנו, פתיתי פלפל אדומים, גרידת 1 לימון ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל ואת המיץ של 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מברשת שני הצדדים של פורל עם תערובת חרדל. מעיל את הדגים משני הצדדים עם פירורי הלחם המנוסים ולחץ בחוזקה כדי לדבוק בפירורים לדגים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מעיל מחבת גדולה עם כ 1/4 עד 1/2 אינץ ' של שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף את הדג למחבת, צד העור למטה, ומבשל את הדגים 2/3 של הדרך, על 6 עד 7 דקות. בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים את הצד השני עד הדג הוא חום ופריך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את הדגים מהמחבת ולנקז על מגבות נייר. אתה כנראה צריך לעבוד בקבוצות לעשות 4 דגים. לאחר אצווה הראשון נעשה מיובש על מגבות נייר לשמור אותו על מתלה בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
כאשר כל הדגים כבר מטוגן, להסיר את השמן וכל חתיכות חומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את החמאה ומיץ הלימון שנותר ומערבלים לשלב כשהחמאה נמסה. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
מעבירים את הדגים למגש הגשה, טפטוף עם רוטב לימון חמאה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
מה fishtale!