פאן-טרוטה מטוגנת דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 738 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פירורי לחם, מיץ לימון, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מרהיב. טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת, פורל מטוגן במחבת, ו פורל מטוגן במחבת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
בצלחת שטוחה רחבה, לשלב את פירורי הלחם, שום, פטרוזיליה, אורגנו, פתיתי פלפל אדומים, גרידת 1 לימון ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעליים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החרדל ואת המיץ של 1 לימון.
הוסף את הדג למחבת, צד העור למטה, ומבשל את הדגים 2/3 של הדרך, על 6 עד 7 דקות. בזהירות להפוך את הדגים מעל ומבשלים את הצד השני עד הדג הוא חום ופריך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את הדגים מהמחבת ולנקז על מגבות נייר. אתה כנראה צריך לעבוד בקבוצות לעשות 4 דגים. לאחר אצווה הראשון נעשה מיובש על מגבות נייר לשמור אותו על מתלה בתנור חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
כאשר כל הדגים כבר מטוגן, להסיר את השמן וכל חתיכות חומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את החמאה ומיץ הלימון שנותר ומערבלים לשלב כשהחמאה נמסה. מתבלים במלח, לפי הטעם, ומפחיתים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גרוטאות טריות
(או או רגיל)
10
מעבירים את הדגים למגש הגשה, טפטוף עם רוטב לימון חמאה ומגישים.