פורל מעושן ופלחי תפוחי אדמה
פורל מעושן ופלחי תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך פילה פורל, צלפים, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה חדש, קליפות תפוחי אדמה פורל מעושן, ו עוגות תפוחי אדמה מעושנות.
הוראות
מרתיחים תפוחי אדמה במים מלוחים במשך 15 דקות עד מכרז. בינתיים, להטות את התרד לתוך מסננת גדולה בכיור.
מסננים את תפוחי האדמה על התרד כך שמי הבישול קמלים אותו, ואז כפית את תפוחי האדמה בחזרה למחבת. מחית, ערבוב בגלידת לימון ומיץ וכמה תיבול, ואז לקפל דרך פתיתי פורל, סחוט תרד, צלפים ושמיר.
עצה מחצית פירורי הלחם על צלחת גדולה, ואז להטות את תערובת תפוחי האדמה על צלחת אחרת וצורה לתוך דיסק גדול. הפוך את עוגת תפוחי האדמה על הפירורים, הקשה על הפירורים הנותרים על החלק העליון.
מחממים את הגריל ושופכים את השמן למחבת גדולה. בזהירות להחליק את עוגת תפוחי האדמה לתוך המחבת, ואז לבשל במשך 5 דקות עד התחתון הוא זהוב. עכשיו גריל במשך 4-5 דקות עד הפירורים על גבי הם זהובים ואת העוגה חם דרך.
מגישים חם עם טריזי לימון, רוטב טרטר וסלט ירוק.