קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורל מעושן ופלחי תפוחי אדמה

פורל מעושן ופלחי תפוחי אדמה
פורל מעושן ופלחי תפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך פילה פורל, צלפים, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה חדש, קליפות תפוחי אדמה פורל מעושן, ו עוגות תפוחי אדמה מעושנות.

הוראות

1
מרתיחים תפוחי אדמה במים מלוחים במשך 15 דקות עד מכרז. בינתיים, להטות את התרד לתוך מסננת גדולה בכיור.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מסננים את תפוחי האדמה על התרד כך שמי הבישול קמלים אותו, ואז כפית את תפוחי האדמה בחזרה למחבת. מחית, ערבוב בגלידת לימון ומיץ וכמה תיבול, ואז לקפל דרך פתיתי פורל, סחוט תרד, צלפים ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פורלפורל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
עצה מחצית פירורי הלחם על צלחת גדולה, ואז להטות את תערובת תפוחי האדמה על צלחת אחרת וצורה לתוך דיסק גדול. הפוך את עוגת תפוחי האדמה על הפירורים, הקשה על הפירורים הנותרים על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מחממים את הגריל ושופכים את השמן למחבת גדולה. בזהירות להחליק את עוגת תפוחי האדמה לתוך המחבת, ואז לבשל במשך 5 דקות עד התחתון הוא זהוב. עכשיו גריל במשך 4-5 דקות עד הפירורים על גבי הם זהובים ואת העוגה חם דרך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מגישים חם עם טריזי לימון, רוטב טרטר וסלט ירוק.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)