פורל מעושן עם תפוח - שמנת חזרת על פנקייק תפוחי אדמה
פורל מעושן עם שמנת חזרת תפוחים על פנקייק תפוחי אדמה עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 143 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, פלפל, טרוטת קשת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב, פורל מעושן עם שמנת חזרת, ו פורל מעושן קרמי עם תפוח וחזרת על לחם חום פריך (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך חלבוני ביצה) בקערה גדולה, ערבוב עד מעורבב. מחלקים תערובת לתוך פנקייק בגודל כף 48, לסחוט כל להסיר לחות עודפת.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 16 פנקייק; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה. מסדרים על שני גיליונות אפייה מצופים בתרסיס בישול. חזור על הנוהל פעמיים עם הנותרים שמן ופנקייק.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד מבושל דרך.
מערבבים מיונז, תפוח, יוגורט, חזרת בקערה קטנה; מניחים 1/2 תערובת מיונז כפית על כל פנקייק. למעלה כל אחד עם חתיכת פורל; מפזרים עירית.