קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פורל מעושן, תפוחי אדמה וסלט אנדיב

פורל מעושן, תפוחי אדמה וסלט אנדיב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן, תפוחי אדמה, סלט אנדיב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 554 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לך פורל, תפוחי אדמה fingerling, endive, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט אנדיב ואשכוליות עם פורל מעושן, טרוטה מעושנת בחניתות Endive, ו חניתות Endive עם פורל מעושן.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את חלמון הביצה, חרדל, ומיץ לימון. לרסק את החלמון עם מזלג להקציף לשלב את החומרים. תוך לטאטא כל הזמן, יוצקים את השמן לאט מאוד כדי ליצור תחליב שמנת. מערבבים את גרידת לימון, חמוצים cornichon, וחצי צלפים. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל..
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זנים של פטריותזנים של פטריות
אמולסיותאמולסיות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בינתיים, מכסים את תפוחי האדמה בסיר עם מים קרים, מתבלים את המים עד שהם טעימים כמו הים, ואז מביאים לרתיחה. מנמיכים את המים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כעשר דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
ניקוז.
4
מערבבים את הצלפים הנותרים, תפוחי אדמה, פורל, צלילות, שאלוט, ורוב עשבי תיבול בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
הוסף מספיק רוטב כדי לייפות קלות את החומרים (ייתכן שנשאר קצת). מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תל על צלחות לשרת עם עשבי תיבול הנותרים כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)