פורל פקאן דבש
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? דג פקאן דבש יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 95 גרם חלבון 284 גרם של שומן, וסך הכל 3879 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. אם יש לך חמאה, פילה פורל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. , אנו ממליצים לנסות גם : פורל פקאן דבש, פורל פקאן מצופה, ו פורל מטוגן ברוטב חמאת פקאן.
הוראות
הסר את העור והעצמות שומן מן הפילה.
מניחים את הפקאן במעבד מזון ודופק עד עקביות של ארוחה גסה.מתבלים במלח ופלפל ומתפשטים בצלחת רדודה.
מערבבים את הקמח והפפריקה בצלחת רדודה.
לטאטא את המים והביצים בקערה רדודה עד מעורבב.מעיל פילה עם תערובת הקמח ולנער את עודף.לטבול בתערובת הביצים ולנער את העודף.מעיל עם אגוזי פקאן הקרקע ולחץ קלות לדבוק.
יוצקים מספיק שמן בוטנים למחבת גדולה למדוד". מטגנים במחבת את הפילה בשמן החם במשך 2-3 דקות לכל צד או עד פילה פתית בקלות והם חום בהיר.
מערבבים את הדבש והחמאה בקערה בטוחה במיקרוגל.מיקרוגל במשך 1 דקה ומערבבים.
טפטפו את הזיגוג על הפילה ומפזרים את הפטרוזיליה.