פורצ'טה צלויה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פורצ'טן קלוי. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 . מנה אחת מכילה 1468 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 142 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גרגרי ערער, גרגירי פלפל, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 51 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו פורצ'טה צלויה, פולו בפורצ'טה (ירק עוף צלוי עם מלית פנקטה), ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את המלח. ממלאים סיר גדול עם 1 ליטר מים.
מוסיפים את השום, זרעי השומר, גרגרי הערער, גרגרי הפלפל והטימין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 10 דקות.
מסירים מהאש, מקציפים פנימה את המלח והסוכר החום ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מכניסים את בטן החזיר לתבנית צלייה גדולה ויוצקים עליה את המלח. מכסים ומקררים 24 שעות.
הפוך את לשפשף. צולים את זרעי השומר, גרגרי הערער וגרגירי הפלפל במחבת בינונית על אש בינונית עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות. דופק כמה פעמים במטחנת תבלינים עד לטחינה גסה.
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים פנימה את אגוז המוסקט, הטימין והשום.
מוציאים את בטן החזיר מהמלוח ומייבשים אותה.
מורחים את השפשוף בצד הבשר של בטן החזיר, תוך שימוש בדיוק במה שנדבק; יתכן שנשאר לך קצת שפשוף.
הניחו את בטן החזיר בצד העור כלפי מעלה על תבנית אפייה גדולה עם מסגרת והכניסו למקרר, ללא כיסוי, 24 שעות לייבושו.
מגלגלים את החזיר. חממו את התנור ל 475 מעלות צלזיוס (אם יש לכם הגדרת הסעה, השתמשו בו; מחממים ל 450 מעלות צלזיוס) הפוך את בטן החזיר כך שהיא תהיה בצד העור כלפי מטה. החל בצד ארוך, להתגלגל לתוך גליל.
אבטח את הגליל עם מחרוזת מטבח: קשר חתיכות חוט נפרדות סביב הגליל, במרחק של כ -3 / 4 אינץ ' זה מזה.
דוקרים את החזיר בכל שיפוד; זה עוזר להבהיר את השומן כך שהעור נהיה פריך.
שים את בטן החזיר על מתלה שהונח על תבנית עם מסגרת. תחב 4 כפות הפוכות סביב החזיר כדי למנוע ממנו להתגלגל. צולים 30 דקות, בעזרת ממזר כדי למרוח את החזיר עם הטפטופים ולסובב את התבנית כל 10 דקות. מכבים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (325 מעלות צלזיוס להסעה) וממשיכים לצלות, מסובבים את התבנית כל 15 דקות, עד שהחזיר רושם 155 מעלות צלזיוס על מדחום, בערך 1 1/2 שעות נוספות.
תנו לחזיר לנוח 30 עד 40 דקות, ואז חתכו את החוט וחתכו בעובי של כ -3 / 4 אינץ'.