קושימומחה
מוכן ב51 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

פורצ'טה צלויה

פורצ'טה צלויה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פורצ'טן קלוי. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 . מנה אחת מכילה 1468 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 142 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם גרגרי ערער, גרגירי פלפל, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגוז מוסקט אוכמניות כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 51 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו פורצ'טה צלויה, פולו בפורצ'טה (ירק עוף צלוי עם מלית פנקטה), ו פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את המלח. ממלאים סיר גדול עם 1 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את השום, זרעי השומר, גרגרי הערער, גרגרי הפלפל והטימין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3
מסירים מהאש, מקציפים פנימה את המלח והסוכר החום ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מלח את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
5
מכניסים את בטן החזיר לתבנית צלייה גדולה ויוצקים עליה את המלח. מכסים ומקררים 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
הפוך את לשפשף. צולים את זרעי השומר, גרגרי הערער וגרגירי הפלפל במחבת בינונית על אש בינונית עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות. דופק כמה פעמים במטחנת תבלינים עד לטחינה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים פנימה את אגוז המוסקט, הטימין והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
לתבל את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
9
מוציאים את בטן החזיר מהמלוח ומייבשים אותה.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
10
מורחים את השפשוף בצד הבשר של בטן החזיר, תוך שימוש בדיוק במה שנדבק; יתכן שנשאר לך קצת שפשוף.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
11
הניחו את בטן החזיר בצד העור כלפי מעלה על תבנית אפייה גדולה עם מסגרת והכניסו למקרר, ללא כיסוי, 24 שעות לייבושו.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מגלגלים את החזיר. חממו את התנור ל 475 מעלות צלזיוס (אם יש לכם הגדרת הסעה, השתמשו בו; מחממים ל 450 מעלות צלזיוס) הפוך את בטן החזיר כך שהיא תהיה בצד העור כלפי מטה. החל בצד ארוך, להתגלגל לתוך גליל.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
אבטח את הגליל עם מחרוזת מטבח: קשר חתיכות חוט נפרדות סביב הגליל, במרחק של כ -3 / 4 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
14
דוקרים את החזיר בכל שיפוד; זה עוזר להבהיר את השומן כך שהעור נהיה פריך.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
15
צולים את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
16
שים את בטן החזיר על מתלה שהונח על תבנית עם מסגרת. תחב 4 כפות הפוכות סביב החזיר כדי למנוע ממנו להתגלגל. צולים 30 דקות, בעזרת ממזר כדי למרוח את החזיר עם הטפטופים ולסובב את התבנית כל 10 דקות. מכבים את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות צלזיוס (325 מעלות צלזיוס להסעה) וממשיכים לצלות, מסובבים את התבנית כל 15 דקות, עד שהחזיר רושם 155 מעלות צלזיוס על מדחום, בערך 1 1/2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
BasterBaster
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
פורסים את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
18
תנו לחזיר לנוח 30 עד 40 דקות, ואז חתכו את החוט וחתכו בעובי של כ -3 / 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
19
צילום: כריסטופר טסטני