קושימומחה
מוכן ב78 שעות
מנות10
ציון בריאות21
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פורצ'טה קובנית שפשפה כמון.

פורצ'טה קובנית שפשפה כמון.
פורצ'טה קובנית משפשפת כמון עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 221 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך שום הלם להדביק מרגמה, מלח ים, עור-על חזיר באמצע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 78 שעות. נסו כמון-שפשף סטייקים סטייק עין עם שתי Salsas, סנאפר קלוי שפשף כמון, ו כמון ופפריקה שפשפו מקלות עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
עצם באמצע החזיר.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
להניח את האמצע על קרש חיתוך ולשפשף את השום לתוך הבשר, לוודא להיכנס החריצים שבו הצלעות הוסרו לתוך הכיס שבו הלהב הכתף הוסרה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מורחים את גרידת התפוז על הבשר, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ים משובח ואחריו הפלפל, allspice, כמון, פימנטון, אורגנו ופטרוזיליה.למרות שאתה יכול לקשור את הצלי לבד, קל יותר לקשור אותו אם אתה יכול לגייס קבוצה נוספת של ידיים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מגלגלים את המותניים לתחתית הבטן, לוחצים אותו בחוזקה כמו שאתה הולך. לקשור את בניצב הצלי לסימני ציון האור, באמצעות אורכים כפולים של חוט במרווחים 2 אינץ'.מקררים את הצלי חשוף או מכוסה באופן רופף במגבת תה לפחות 1 יום או עד 3 ימים כדי לאפשר את הטעמים של התבלינים לחדור את הבשר. אין לעטוף בניילון נצמד, כמו לחות לכודה בין הפלסטיק לבין העור יכול למנוע את העור מטריסה בתנור. 
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תהתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את הצלי מהמקרר ולאפשר לו למזג במשך 1 עד 2 שעות. מחממים התנור ל 375 מעלות F. התלבושת מחבת צלייה עם מתלה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים את הצלי על המדף. לשפשף אותו על כל הצדדים עם שמן זית, ואז מפזרים אותו באופן שווה עם מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מעבירים לתנור וצולים במשך 30 עד 40 דקות, עד שהעור הוא חום זהוב ופריך. להנמיך את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F ולהמשיך לבשל עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של המותניים רושמת 140 מעלות F. זה יכול לקחת מ 2 1/2 עד 4 שעות, בהתאם לעובי של הצלי.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חותכים לפרוסות כדי לשרת, באמצעות סכין משונן לחתוך את החיצוני הפריך של העור.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים