פורצ'טה קובנית שפשפה כמון.
פורצ'טה קובנית משפשפת כמון עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 221 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך שום הלם להדביק מרגמה, מלח ים, עור-על חזיר באמצע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 78 שעות. נסו כמון-שפשף סטייקים סטייק עין עם שתי Salsas, סנאפר קלוי שפשף כמון, ו כמון ופפריקה שפשפו מקלות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את האמצע על קרש חיתוך ולשפשף את השום לתוך הבשר, לוודא להיכנס החריצים שבו הצלעות הוסרו לתוך הכיס שבו הלהב הכתף הוסרה.
מורחים את גרידת התפוז על הבשר, ואז מתבלים בנדיבות עם מלח ים משובח ואחריו הפלפל, allspice, כמון, פימנטון, אורגנו ופטרוזיליה.למרות שאתה יכול לקשור את הצלי לבד, קל יותר לקשור אותו אם אתה יכול לגייס קבוצה נוספת של ידיים.
מגלגלים את המותניים לתחתית הבטן, לוחצים אותו בחוזקה כמו שאתה הולך. לקשור את בניצב הצלי לסימני ציון האור, באמצעות אורכים כפולים של חוט במרווחים 2 אינץ'.מקררים את הצלי חשוף או מכוסה באופן רופף במגבת תה לפחות 1 יום או עד 3 ימים כדי לאפשר את הטעמים של התבלינים לחדור את הבשר. אין לעטוף בניילון נצמד, כמו לחות לכודה בין הפלסטיק לבין העור יכול למנוע את העור מטריסה בתנור.
הסר את הצלי מהמקרר ולאפשר לו למזג במשך 1 עד 2 שעות. מחממים התנור ל 375 מעלות F. התלבושת מחבת צלייה עם מתלה.
מניחים את הצלי על המדף. לשפשף אותו על כל הצדדים עם שמן זית, ואז מפזרים אותו באופן שווה עם מלח גס.
מעבירים לתנור וצולים במשך 30 עד 40 דקות, עד שהעור הוא חום זהוב ופריך. להנמיך את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות F ולהמשיך לבשל עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של המותניים רושמת 140 מעלות F. זה יכול לקחת מ 2 1/2 עד 4 שעות, בהתאם לעובי של הצלי.
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף.
חותכים לפרוסות כדי לשרת, באמצעות סכין משונן לחתוך את החיצוני הפריך של העור.