פחזניות ברוקולי גבינה עם מיונז Sriracha
פחזניות ברוקולי גביני עם מיונז Sriracha נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 195 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בייקון מבושל מראש, ביצים, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פחזניות ברוקולי גבינה, פחזניות ברוקולי גבינה, ו גבינה ברוקולי קינואה עם Srirachan וביצים עלומות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בנדיבות גריז 24 כוסות מאפין מיני עם קיצור או ספריי בישול. מבשלים ברוקולי כפי שהורה על שקית לזמן מינימלי. קוצצים ברוקולי.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, פלפל אדום מרוסק, מלח, חלב וביצים עם מקצף או מזלג עד מעורבב. מערבבים ברוקולי ורוטב גבינה, גבינת פרמזן ובייקון. מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות. הכוסות יהיו מלאות.
אופים 16 עד 18 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי וחולצות בצבע חום בהיר. מגניב 5 דקות. עם סכין דק, לשחרר צדדים של נשיפה מן המחבת; להסיר מתלה קירור.
בינתיים, מערבבים מיונז ורוטב Sriracha בקערה קטנה עד חלקה. למעלה כל נשיפה חמה עם תערובת מיונז; מקשטים עם בצל ירוק.