פחזניות ג'לאטו אגוזי לוז ברוטב קלואה חם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 38%. נסו פחזניות ג'לאטו אגוזי לוז ברוטב קלואה חם, פחזניות מזויפות עם רוטב קרמל חם, ו גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים אגוזי לוז דק במעבד. להביא חצי וחצי כדי להתבשל בסיר גדול.
מקציפים סוכר וחלמון ביצה בקערה גדולה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא חצי חם וחצי לתוך תערובת סוכר; לחזור סיר. מערבבים מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה מעט, על 3 דקות (לא נותנים תערובת להרתיח). מסננים לתוך קערה גדולה. מערבבים אגוזי לוז ותמצית וניל. מקררים פודינג עד קר, כ 4 שעות.
להעביר פודינג להכנת גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן.
להעביר פודינג למכולה; כיסוי להקפיא.
להביא חצי וחצי, סוכר, חמאה להתבשל בסיר בינוני כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
הסר מהחום; להוסיף שוקולד להקציף עד נמס וחלק. מערבבים בkahlúa ווניל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין, כיסוי, ומקרר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
מחממים תנור ל 218°. מביאים חלב, חמאה ומלח להרתיח בסיר בינוני כבד.
הסר מהחום. מערבבים בקמח. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת חלקה, מתרחקת מצדדים של מחבת, ויוצרת כדור, כל הזמן ערבוב במרץ, על 1 1/2 דקות.
הסר מהחום. באמצעות מיקסר חשמלי, מערבבים את הבצק במהירות נמוכה עד שהבצק מתקרר מעט אבל עדיין חם מאוד. לנצח ביצים 1 בכל פעם במהירות בינונית, מיזוג גם לאחר כל תוספת.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. זרוק חתיכות אגוז בגודל של בצק על הסדינים.
אופים עד נפוח ומתחיל חום, על 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°; להמשיך לאפות עד נשיפות הם חומים ופריכים מאוד, על 10 דקות. מגניב על סדינים.
חותכים 36 פחזניות בחצי אופקית.
מניחים כף גלידה בכל פחזנית. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי להקפיא.) מחלקים פחזניות בין צלחות.