קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות ג'לאטו אגוזי לוז ברוטב קלואה חם

פחזניות ג'לאטו אגוזי לוז ברוטב קלואה חם
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 38%. נסו פחזניות ג'לאטו אגוזי לוז ברוטב קלואה חם, פחזניות מזויפות עם רוטב קרמל חם, ו גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
טוחנים אגוזי לוז דק במעבד. להביא חצי וחצי כדי להתבשל בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מקציפים סוכר וחלמון ביצה בקערה גדולה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא חצי חם וחצי לתוך תערובת סוכר; לחזור סיר. מערבבים מעל חום בינוני עד פודינג מתעבה מעט, על 3 דקות (לא נותנים תערובת להרתיח). מסננים לתוך קערה גדולה. מערבבים אגוזי לוז ותמצית וניל. מקררים פודינג עד קר, כ 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חצי וחציחצי וחצי
חלמון ביצהחלמון ביצה
אגוזי לוזאגוזי לוז
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להעביר פודינג להכנת גלידה ולעבד על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
4
להעביר פודינג למכולה; כיסוי להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
1
להביא חצי וחצי, סוכר, חמאה להתבשל בסיר בינוני כבד, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום; להוסיף שוקולד להקציף עד נמס וחלק. מערבבים בkahlúa ווניל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב לחלוטין, כיסוי, ומקרר. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
KahluaKahlua
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
מחממים תנור ל 218°. מביאים חלב, חמאה ומלח להרתיח בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
הסר מהחום. מערבבים בקמח. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת חלקה, מתרחקת מצדדים של מחבת, ויוצרת כדור, כל הזמן ערבוב במרץ, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום. באמצעות מיקסר חשמלי, מערבבים את הבצק במהירות נמוכה עד שהבצק מתקרר מעט אבל עדיין חם מאוד. לנצח ביצים 1 בכל פעם במהירות בינונית, מיזוג גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
4
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף. זרוק חתיכות אגוז בגודל של בצק על הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים עד נפוח ומתחיל חום, על 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 191°; להמשיך לאפות עד נשיפות הם חומים ופריכים מאוד, על 10 דקות. מגניב על סדינים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
חותכים 36 פחזניות בחצי אופקית.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
7
מניחים כף גלידה בכל פחזנית. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי להקפיא.) מחלקים פחזניות בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
קרםקרם
8
טפטוף ברוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב