קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

פחזניות חזיר וברוקולי

פחזניות חזיר וברוקולי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו פחזניות חזיר וברוקולי. מנה אחת מכילה 133 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים.. 744 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם ביצים, גבינה שוויצרית, חזיר מעדנייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 44%. מתכונים דומים: פחזניות חזיר וברוקולי, פחזניות חזיר וברוקולי, ו פחזניות חזיר טורקיה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את ששת המרכיבים הראשונים. על משטח מקומח קלות, נפרשים בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מגלגלים כל גיליון ל -12 אינץ'. מרובע.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
חותכים כל אחד ל -16 ריבועים.
4
מניחים כף גדושה של תערובת ברוקולי במרכז כל ריבוע.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
5
מברשת קצוות של מאפה עם ביצים. הביאו פינות מנוגדות מעל מילוי; צבט תפרים לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מניחים על ניירות אפייה לא משומנים.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים בחום של 425 למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים חם.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.