קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות מנגו מלאות ברוטב מנגו-מוחיטו מתובל

פחזניות מנגו מלאות ברוטב מנגו-מוחיטו מתובל
פחזניות שמנת מלאות מנגו עם רוטב מנגו-מוחיטו מתובל עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב מנגו-מוחיטו מתובל, חמאה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו רום מתובל - עוף סוכר עם סלסה מוחיטו מנגו, עוגות קוקוס מלאות מנגו עם זיגוג מנגו, ו פחזניות Saag paneer עם רוטב מטבל מנגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף. להביא חלב, חמאה, ומלח להרתיח בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה, ערבוב עד חמאה נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים קמח בבת אחת. להפחית את החום בינוני ומערבבים עם כף עץ עד הבצק יוצר כדור וכמה סרטים הבלילה התחתון של פאן עבה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעביר בצק לקערה בינונית וקריר 5 דקות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים חלמונים 1 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
טיפה בצק על ידי כף נדיבהמלאים 3 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה, מה שהופך על 24 נשיפות. חלקה צמרות עם קצות אצבעות רטובות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
לאפות פחזניות 15 דקות. הפוך סדינים ואופים פחזניות עד זהב עמוק, על 10 דקות יותר. לעשות חריץ קטן בצד של כל נשיפה. לחזור לתנור, לכבות את החום, ולתת יבש 15 דקות. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
1
מערבבים מנגו ושמנת חמוצה בקערה בינונית כדי להתמזג. לנצח את הקצפת שמנת 1/2 כוס אבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס. מקפלים קצפת לתערובת מנגו. כיסוי קערה; קירור מילוי לפחות 30 דקות ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
לימון גומילימון גומי
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים פחזניות אופקית לשניים. כף גדושה כף מילוי לתוך כל מחצית תחתונה; לכסות עם צמרות. לנפות נשאר 1/2 כוס אבקת סוכר נגמר.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
3
מחלקים פחזניות בין 8 צלחות. רוטב כפית על צלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
כדי לחתוך מנגו, תעמוד בצד אחד ארוך. חותכים את "הלחי" בכל צד, קרוב לבור ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2
דפוס crosshatch לחתוך בכל לחי (אבל לא לחתוך דרך העור). הפעל מבפנים החוצה כל כך בשר צץ, אז לחתוך את קוביות עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
חותכים את הפרי שנותר מהבור, ואז לקלף וקוביות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)