פחזניות תרד
צריך מנה צמחונית בצד? פחזניות תרד יכולות להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצק עלים, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פחזניות תרד, פחזניות גבינת תרד, ו פחזניות גבינת תרד (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות הידיים שלך, לסחוט תרד עד יבש, מכריח כמה שיותר מים ככל האפשר (מים toomuch יגרום מילוי רטוב;אתה צריך על 2/3 כוס היטב-drainedspinach).
מערבבים תרד ו-5 ingredentsהבקערה בינונית. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, היכו 1 ביצה toblend; לקפל לתוך תערובת תרד.
חותכים בצק עלים לתוך 3 רצועות שוות.שמור 1 רצועה לשימוש נוסף.
חתוך כל רצועה מכתים לתוך 3 ריבועים עבור totalof
מניחים ריבוע בכל כוס מאפין, לחיצה לתוך הצדדים התחתון למעלה ועוזב פינות מצביע למעלה. חלק את כוסות המילוי הארוכות. מקפלים מאפה על מילוי, לחיצה על פינות יחד כדי להיפגש center.DO קדימה: פחזניות תרד ניתן להרכיב3 שעות קדימה. כסה פחזניות ותירגע.
מחממים תנור ל 204°. לנצח את הביצה שנותרה להתמזג בקערה קטנה.
מברשת מאפה עם ביצה לשטוף (זהייתן את הבצק ברק נחמד).
אופים untilpastry הוא חום זהוב נפוח, על25 דקות.
העברה למתלה תיל; בואו puffscool במחבת במשך 10 דקות. הפעל סכין sharpparing סביב קצוות מחבת כדי לשחרר;להפוך את פחזניות על מתלה כדי מגניב slightlybefore הגשה.
למנה: 110 קלוריות, 8 גרם שומן, 2 g סיבים