קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פטה ופיצה פלפל אדום

פטה ופיצה פלפל אדום
פיצת פאטן ופלפל אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך בצק פיצה, אורגנו, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלפל-פטה פסטה לזרוק, עוף פלפל עם Fetan Orzo, ו חציל עם פלפל, פטה וזיתים ירוקים.

הוראות

1
פתחי אוורור במכסה ובתחתית של גריל קומקום ולשים 25 בריחים על כל אחד משני הצדדים המנוגדים של התחתון, משאיר באמצע ברור. מתלה שמן ולמקם אותו עם מדפים על בריחים (להוספת עוד בריקודים), 5 עד 6 אינץ ' מעליהם. בריחים קלים. (הם מוכנים כאשר לבן אפרפר, 20 עד 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
1
חצי בצק ויוצרים כל חצי לדיסק. בצק אבק ואת הידיים עם קמח. החזקת קצה 1 של חתיכת בצק 1 באוויר עם שתי הידיים ולתת משטח עבודה מגע התחתון, להזיז את הידיים סביב קצה (כמו סיבוב ההגה), המאפשר משקל של בצק למתוח עגול בערך 6 אינץ'. קמח האגרופים שלך איתם למתוח את הבצק ממרכז התחתון, הפיכת הבצק כדי לשמור על מעגל מחוספס, עד כ 10 אינץ ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
2
שים עגול על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף קל, ולאחר מכן קמח קל של בצק לכסות עם גיליון אחר של נייר. חזור על העיצוב עם חתיכת בצק הנותרים וערימה על גבי הסיבוב הראשון,צובע קלות כיסוי עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
מערבבים שום בשמן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
להשליך רדיד מן הקרום העליון מברשת קלות עם 1 שמן שום כף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
מחזיק רדיד מתחת, קרום להעיף, צד משומן למטה, על מתלה של גריל. חזור עם שאריות הקרום. מכסים גריל ומבשלים עד החלק התחתון של קרום הם חום זהוב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
הפוך את הקרום עם 2 מריות מתכת, ולאחר מכן מברשת כל אחד עם שמן שום כף ומפזרים פלפלים, פטה, אורגנו, ומלח ופלפל לפי הטעם. מכסים גריל ומבשלים 5 עד 7 דקות יותר, או עד תת הם חום זהוב גבינה מותכת מעט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות