פטה ופיצה פלפל אדום
פיצת פאטן ופלפל אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לך בצק פיצה, אורגנו, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פלפל-פטה פסטה לזרוק, עוף פלפל עם Fetan Orzo, ו חציל עם פלפל, פטה וזיתים ירוקים.
הוראות
פתחי אוורור במכסה ובתחתית של גריל קומקום ולשים 25 בריחים על כל אחד משני הצדדים המנוגדים של התחתון, משאיר באמצע ברור. מתלה שמן ולמקם אותו עם מדפים על בריחים (להוספת עוד בריקודים), 5 עד 6 אינץ ' מעליהם. בריחים קלים. (הם מוכנים כאשר לבן אפרפר, 20 עד 30 דקות.)
חצי בצק ויוצרים כל חצי לדיסק. בצק אבק ואת הידיים עם קמח. החזקת קצה 1 של חתיכת בצק 1 באוויר עם שתי הידיים ולתת משטח עבודה מגע התחתון, להזיז את הידיים סביב קצה (כמו סיבוב ההגה), המאפשר משקל של בצק למתוח עגול בערך 6 אינץ'. קמח האגרופים שלך איתם למתוח את הבצק ממרכז התחתון, הפיכת הבצק כדי לשמור על מעגל מחוספס, עד כ 10 אינץ ' בקוטר.
שים עגול על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף קל, ולאחר מכן קמח קל של בצק לכסות עם גיליון אחר של נייר. חזור על העיצוב עם חתיכת בצק הנותרים וערימה על גבי הסיבוב הראשון,צובע קלות כיסוי עם נייר.
להשליך רדיד מן הקרום העליון מברשת קלות עם 1 שמן שום כף.
מחזיק רדיד מתחת, קרום להעיף, צד משומן למטה, על מתלה של גריל. חזור עם שאריות הקרום. מכסים גריל ומבשלים עד החלק התחתון של קרום הם חום זהוב, על 4 דקות.
הפוך את הקרום עם 2 מריות מתכת, ולאחר מכן מברשת כל אחד עם שמן שום כף ומפזרים פלפלים, פטה, אורגנו, ומלח ופלפל לפי הטעם. מכסים גריל ומבשלים 5 עד 7 דקות יותר, או עד תת הם חום זהוב גבינה מותכת מעט.