פטה נדבק
מקלות פטה זה ... צמחוני ומספק כ 24 מנות. מתאבן זה יש 43 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת פטה, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: סלט מלפפון ופטה (Ensalada de Pepino y פטה), מקלות מוצרלה, ו מקלות מוצרלה.
הוראות
בקערה, מערבבים גבינה, בצל, שמיר ופלפל.
ערימת גיליונות פילו. עם סכין ארוכה, חדה, לחתוך מחסנית לתוך 6 מלבנים שווים לעשות 24 חתיכות. מכסים בניילון נצמד כדי למנוע ייבוש.
שכב 1 חתיכת פילו שטוח מברשת קלות עם חמאה.
מפזרים 2 כפיות תערובת גבינה לאורך 1 קצה, משאיר כ 1/2 אינץ חשוף בכל קצה. מקפלים קצוות של פילו מעל מילוי, ולאחר מכן לגלגל כדי לצרף; אם פילו לא להישאר יחד בסוף רול, מברשת קצה עם קצת יותר חמאה.
מניחים בצד תפר מקל גבינה למטה על גיליון אפייה 12 על ידי 15 אינץ ' מברשת קלות עם חמאה. חזור על שלב 3 כדי לעצב מקלות גבינה שנותרו, ולשכב על 1/2 אינץ ' בנפרד על מחבת.
אופים בתנור 400 עד השחמה קלה, כ 12 דקות (9 עד 10 דקות בתנור הסעה).