פטה פטריות הונגרית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל פטה פטריות הונגרית. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 12 . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פפריקה, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק פטריות הונגרי, מרק פטריות הונגרי, ו מרק פטריות הונגרי.
הוראות
בקערה, לשלב shiitakes ו 1 כוס מים חמים; לעמוד עד shiitakes הם רכים, 7 עד 10 דקות.
כמו שיטאקים להשרות, בצל לקלף, שאלוט, ושום. קוצצים דק במעבד מזון או בסכין.
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל, שאלוט, שום, שמן זית ופפריקה עד שהירקות מתחילים להשחים, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, לקצץ ולהשליך קצות גזע דהוי של פטריות נפוצות. דק קוצצים פטריות במעבד מזון או בסכין.
כאשר shiitakes רך, לסחוט במים השריית לשחרר חצץ, להרים, לסחוט יבש; מילואים מים. לקצץ ולהשליך גבעולים; קוצצים דק shiitakes במעבד מזון או עם סכין.
מוסיפים פטריות נפוצות, שיטאקים, ותימין לתערובת בצל. לאט לאט לשפוך מים שמורים לתוך מחבת, עוזב משקעים מאחורי. מערבבים לעתים קרובות על חום גבוה עד פטריות להתחיל חום, 8 עד 10 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב, על 10 דקות.
מוסיפים יוגורט, מלח ופלפל לפי הטעם. כפית לתוך קערה ומפזרים פטרוזיליה.