קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פטוצ'יני אלפרדו עם חזיר

פטוצ'יני אלפרדו עם חזיר
פטוצ'יני אלפרדו עם חזיר דורש בערך 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.08 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 17 גרם חלבון , 29 גרם שומן , ובסך הכל 510 קלוריות . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, בשר חזיר, פסטה פטוצ'יני ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון של 41% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו , פטוצ'יני אלפרדו ופטוצ'יני אלפרדו .

הוראות

1
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
בסיר רוטב בינוני על אש בינונית, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה בשר חזיר ומבשלים דקה אחת. מערבבים פנימה שמנת ומחממים. מערבבים פנימה פרמזן ומבשלים עד לקבלת מרקם סמיך וחלק. לזרוק עם פסטה מבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., שרדונה לא מוסווה

פינו גריג'יו ושרדונה לא מצופה הם בחירה מצוינת עבור פטוצ'יני אלפרדו. מנות אלפרדו קרמיות, גבינות וחמאתיות יכולות להשתלב יפה עם שרדונה לא מצופה או פינו גריג'יו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Ziobaffan Organic Pinot Grigio. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
Ziobaffa פינו גריג'יו אורגני
Ziobaffa פינו גריג'יו אורגני
ל-Ziobaffa אורגני פינו גריג'יו ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים הנמוגים לזר פרחוני ובחך הוא בהיר ורענן עם טעמי פירות נפלאים. ZIOBAFFA פינו גריג'יו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלילים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג'יו