קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

פטוצ'ין קרבונרה עם ביצים מטוגנות

פטוצ'ין קרבונרה עם ביצים מטוגנות
Fettucine Carbonara עם ביצים מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, ברוקולי rabe rapini), ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: פטוצ'יני קרבונרה עם ביצים מטוגנות, ביצים ירוקות ובשר חזיר: פסטה קרבונרה עם קישואים ופרושוטו פריך, ו ביצים ממולאות Carbonara (פריך Pancetta, שומן חזיר, צ'יפס פרמזן, ופלפל שחור).

הוראות

1
לטאטא 4 ביצים, הן גבינות, שום, ו1/2 כפית פלפל בקערה בינונית; setaside. קוק pancetta ב nonstickskillet גדול מעל חום בינוני עד פריך, about7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר לקערה רגילה. מחבת מילואים עם טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לבשל פסטה בסיר גדול של מלוחים רותחיםמים עד כמעט מכרז (כ 3 דקות מכיווני חבילה); להוסיף broccolirabe. לבשל רק עד ברוקולי rabe הוא קריספטנדר ופסטה הוא רך, על 3 minuteslonger.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מסננים פסטה-תערובת ברוקולי rabe, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי. Returnhot פסטה-תערובת ברוקולי rabe לסיר (offheat). מיד להוסיף תערובת ביצה גבינה, pancetta, ו 1/4 כוס חם בישול נוזלי;לזרוק לשלב, הוספת liquidby בישול יותר כפות כדי להרטיב לפי הצורך.מתבלים לפי הטעם במלח ועוד פלפל, אם תרצו. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מחבת חום עם טפטוף חום מדיום. סדק שנותר 4 מחבת eggsinto; מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד הלבנים הם אטומים, על 2minutes. בזהירות להפוך את הביצים; לבשל justuntil לבנים מוגדרים אבל חלמונים עדיין רכים, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הסר מהחום.פסטה למעלה עם ביצים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
* ירק עם אשכולות של ברוקולי זעיר דמויכלורים; זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף