קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים

פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו גבינת עיזים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 547 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, מלח כשר, מיץ תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. נסו תאנים בגריל עם גבינת עיזים ופרושוטו, גבינת עיזים ופרושוטו עטוף תאנים, ו גבינת עיזים ממולאים תאנים עטוף פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד עם שמן צמחי ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מסדרים את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים במשך כ 10 דקות עד פריך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
ניקוז על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר פרושוטו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
חותכים את בצק הפסטה ברבעים ולחץ שטוח. הפעל כל פיסת בצק פסטה מספר פעמים באמצעות מכונת גלגול פסטה, התאמת ההגדרה בכל פעם עד הפסטה היא בערך 1/16 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
הוסף את הקובץ המצורף פטוצ ' יני ולהפעיל את סדיני הפסטה דרך. אבק פטוצ ' יני קלות עם קמח כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
7
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את שמן הזית והפסטה. מבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשיכה, ערבוב מדי פעם, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מניחים את הפסטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
עבור הרוטב: בסיר בינוני, לשלב את התאנים, מרק, מיץ תפוזים, טימין, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
הסר את המחבת מהחום. מערבבים בגבינת העז, גבינת מסקרפונה וגרידת לימון עד שהרוטב מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
יוצקים את הרוטב על הפסטה המבושלת וזורקים עד שכל המרכיבים מצופים. למעלה עם פרושוטו מתפורר לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
פרושוטופרושוטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מניחים את קמח העוגה, קמח לכל מטרה, חלמונים ומלח במעבד מזון. דופק לשלב. עם ריצת המכונה, בהדרגה להוסיף את השמן ואז 1/3 ל 1/2 כוס מים עד התערובת יוצרת בצק (הבצק צריך להישאר יחד אם צבט בין האצבעות). במידת הצורך, מוסיפים מים נוספים, 1 כפית בכל פעם אם הבצק יבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
14
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות. לאסוף את הבצק לתוך כדור ללוש עד הבצק הוא חלק, 5 עד 8 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
15
חותכים את הבצק לרבעים ולחץ שטוח. הפעל כל פיסת בצק פסטה מספר פעמים באמצעות מכונת גלגול פסטה, התאמת ההגדרה בכל פעם, עד הפסטה היא על 1/8 עד 1/16 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
16
חותכים את הפסטה לצורה הרצויה ולהשתמש לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת