פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו וגבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני טרי עם תאנים, פרושוטו גבינת עיזים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 547 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, מלח כשר, מיץ תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. נסו תאנים בגריל עם גבינת עיזים ופרושוטו, גבינת עיזים ופרושוטו עטוף תאנים, ו גבינת עיזים ממולאים תאנים עטוף פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס גיליון אפייה כבד עם שמן צמחי ספריי בישול.
מסדרים את הפרושוטו בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
אופים במשך כ 10 דקות עד פריך.
ניקוז על מגבות נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להתפורר פרושוטו לחתיכות 1/2 אינץ'.
חותכים את בצק הפסטה ברבעים ולחץ שטוח. הפעל כל פיסת בצק פסטה מספר פעמים באמצעות מכונת גלגול פסטה, התאמת ההגדרה בכל פעם עד הפסטה היא בערך 1/16 אינץ ' עבה.
הוסף את הקובץ המצורף פטוצ ' יני ולהפעיל את סדיני הפסטה דרך. אבק פטוצ ' יני קלות עם קמח כדי למנוע דבק.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את שמן הזית והפסטה. מבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשיכה, ערבוב מדי פעם, 4 עד 5 דקות.
מניחים את הפסטה בקערה גדולה.
עבור הרוטב: בסיר בינוני, לשלב את התאנים, מרק, מיץ תפוזים, טימין, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום. מערבבים בגבינת העז, גבינת מסקרפונה וגרידת לימון עד שהרוטב מוקרם.
יוצקים את הרוטב על הפסטה המבושלת וזורקים עד שכל המרכיבים מצופים. למעלה עם פרושוטו מתפורר לשרת.
מניחים את קמח העוגה, קמח לכל מטרה, חלמונים ומלח במעבד מזון. דופק לשלב. עם ריצת המכונה, בהדרגה להוסיף את השמן ואז 1/3 ל 1/2 כוס מים עד התערובת יוצרת בצק (הבצק צריך להישאר יחד אם צבט בין האצבעות). במידת הצורך, מוסיפים מים נוספים, 1 כפית בכל פעם אם הבצק יבש מדי.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות. לאסוף את הבצק לתוך כדור ללוש עד הבצק הוא חלק, 5 עד 8 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 30 דקות.
חותכים את הבצק לרבעים ולחץ שטוח. הפעל כל פיסת בצק פסטה מספר פעמים באמצעות מכונת גלגול פסטה, התאמת ההגדרה בכל פעם, עד הפסטה היא על 1/8 עד 1/16 אינץ ' עבה.
חותכים את הפסטה לצורה הרצויה ולהשתמש לפי הצורך.