תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עגבניות טריקולור. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שאלוט, בזיליקום, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארטישוק, שומר, סלט עגבניות טריקולור, צדפות ים עם פטוצ'יני עגבניות, ו פטוצ'יני שרימפס עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1/3 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
להוסיף שאלוט ו sauté 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
3
להוסיף שום; sauté 2 דקות. להפחית את החום בינוני; להוסיף עגבניות ועשבי תיבול. מערבבים עד עגבניות מחוממות דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
4
הסר מהחום; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
5
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך.