פטוצ'יני עם צדפות צרובות ופרושוטו
פטוצ'יני עם צדפות צרובות & פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, pescatarian, מתכון דל פחמימות, מגיש 2 . מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-278 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה עלה, שיני שום, שמן זית כתית אקסטרה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: צדפות צרובות עם סיביות פרושוטו, הצג פקק צרוב צדפות עם פירורי לחם ריחני לימון פטוצ'יני עם זעפרן ואספרגוס, ו צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב.
הוראות
חותכים את האלמוגים הכתומים מן הצדפות דק לקצוץ אותם. חצי את הצדפות הלבנות כדי להפוך 2 חתיכות שומן לגלגל אותם ברצועות של פרושוטו.
לבשל את הפסטה במים מלוחים בעקבות הוראות חבילה זה צריך לקחת רק על 4 דקות. בינתיים, מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה וצורבים את הצדפות במשך 1-2 דקות, כדי לחמם את הפרושוטו ולבשל קלות את הצדפה בפנים. הרם מן המחבת על צלחת חמה ולהשאיר לנוח.
מוסיף את השום למיצי פאן ומטגנים, ערבוב, עד הזהב. עצה באלמוגים הקצוצים וקורנית, ומערבבים במשך כמה דקות יותר.
מוסיף את גרידת לימון, מיץ ורמוט, לתת לו בועה עד לפחות חצי, ואז לזרוק את הפטרוזיליה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם מלח והרבה פלפל שחור, ואז זורקים כדי לוודא שהגדילים מצופים היטב.
מוסיף את הצדפות עטופות פרושוטו ומגישים טפטף עם קצת שמן נוסף, אם אתה רוצה.