פטוצ'יני עם רוטב בייקון-צדפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם רוטב בייקון-צדפה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 630 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, גבינת פרמזן, קצפת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פטוצ'יני עם רוטב צדפות ותפוחי אדמה, פטוצ'יני תרד עם רוטב חמאת צדפות ועגבניות חתוכות לקוביות, ו פטוצ'יני עם בייקון ורוטב תרד שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה. בינתיים, לנקז צדפות, הזמנת 1/4 כוס מיץ. בסיר גדול, לשלב את החמאה, שום, פטרוזיליה, אורגנו, פלפל, צדפות ומיץ שמורות. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 5 דקות.
מערבבים את הקרם ואת גבינת פרמזן; מבשלים 2-3 דקות יותר או עד מחומם דרך.
מסננים פטוצ ' יני; מערבבים לתוך רוטב.