קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פטוצ'יני קון קרציופי

פטוצ'יני קון קרציופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני con Carciofi. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם לימון, יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני קון קרציופי, נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), ו Rigatoni ai Carciofi.

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במים קרים. לסחוט מיץ מחצאי לימון למים; להוסיף חצאי לימון. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, מנותק גזע ארטישוק. באמצעות סכין קטנה, קליפת גזע, ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. זרוק פרוסות גזע לתוך מי לימון. משוך את העלים מן ארטישוק ולהשליך. באמצעות כפית, לגרוף החוצה לחנוק. פרוסה דק תחתית ארטישוק. זרוק פרוסות ארטישוק לתוך מי לימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
להוסיף שום; sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
חתיכות ארטישוק מסננים; להוסיף למחבת. Sauté עד ארטישוקים רכים ומתחילים להפוך זהב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
5
הוסף יין; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 3 דקות. מערבבים ב 1 1/2 כפות פטרוזיליה; מבשלים 1 דקה. זרוק שום. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מסננים פסטה, הזמנה 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
להחזיר פסטה לסיר; להוסיף רוטב ארטישוק וחצי גבינה ולזרוק להתמזג, הוספת חלק מנוזל בישול פסטה שמורות אם יבש. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
10
מפזרים גבינה נותרת 1/2 כפות פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת