קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

פטוצ'יני קון קרציופי

פטוצ'יני קון קרציופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני con Carciofi. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אם יש לכם לימון, יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטוצ'יני קון קרציופי, נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי), ו Rigatoni ai Carciofi.

הוראות

1
ממלאים קערה גדולה במים קרים. לסחוט מיץ מחצאי לימון למים; להוסיף חצאי לימון. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, מנותק גזע ארטישוק. באמצעות סכין קטנה, קליפת גזע, ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים. זרוק פרוסות גזע לתוך מי לימון. משוך את העלים מן ארטישוק ולהשליך. באמצעות כפית, לגרוף החוצה לחנוק. פרוסה דק תחתית ארטישוק. זרוק פרוסות ארטישוק לתוך מי לימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף שום; sauté 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
חתיכות ארטישוק מסננים; להוסיף למחבת. Sauté עד ארטישוקים רכים ומתחילים להפוך זהב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף יין; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 3 דקות. מערבבים ב 1 1/2 כפות פטרוזיליה; מבשלים 1 דקה. זרוק שום. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים פסטה, הזמנה 1 כוס פסטה בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
להחזיר פסטה לסיר; להוסיף רוטב ארטישוק וחצי גבינה ולזרוק להתמזג, הוספת חלק מנוזל בישול פסטה שמורות אם יבש. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מפזרים גבינה נותרת 1/2 כפות פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'