פטוצ'יני קרמי עם אפונה וחזיר
פטוצ'יני קרמי עם אפונה חזיר דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 451 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפונה, שום בבקבוקים, גבינת פרמזן מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פטוצ'יני קרמי עם חזיר ואפונה, פטוצ'יני קרמי עם אפונה ובזיליקום, ו פטוצ'יני קרמי עם אפונה ופרחים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בזמן שפסטה מבשלת, ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים אפונה, חצי וחצי, גבינה ופלפל. להביא לרתיחה. לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות (לא להרתיח). מערבבים פסטה חזיר.