פטריות אפויות ותפוחי אדמה עם תרד
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? פטריות אפויות ותפוחי אדמה עם תרד יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שמן זית, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו תבשיל ביצים מתובל עם תפוחי אדמה, פטריות ותרד, פעמיים אפוי תפוחי אדמה עם בשר חזיר ופטריות, ו ביצים אפויות עם תרד ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה חדשים במחבת קלייה רדודה; טפטוף עם 2 כפות שמן זית. צלוי במשך 15 דקות, הופך פעם אחת.
הוסף פטריות פורטבלו, הצבת צדדים גזע למעלה, שיני שום למחבת.
טפטוף עם 1 כף שמן זית ועונה עם מלח כשר ופלפל שחור. חזור לתנור; לבשל 5 דקות.
הסר מחבת מהתנור והוסף עגבניות שרי. חזור לתנור; לבשל עד פטריות מתרככים, על 5 דקות יותר.
לפזר צנוברים על תפוחי אדמה ופטריות.