פטריות אפויות קלות וריזוטו בצל
זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 39% וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: פטריות אפויות קלות וריזוטו בצל, ריזוטו פטריות שמנת ובצל אפוי, ו ריזוטו פטריות ונקניק אפוי.
הוראות
מניחים שקית תנור ריינולדס במחבת 13x9x2 אינץ'.
מוסיפים קמח, מלח ופלפל לשקית. בעדינות לסחוט שקית לערבב מרכיבים.
מוסיפים בצל, פטריות, אורז ו 1 כף חמאה לתנור שקית. הפעל שקית מספר פעמים לערבב מרכיבים. מסדרים מרכיבים בשכבה זוגית בשקית. מקפלים למטה שקית פתיחת שתי פעמים כדי להחזיק אותו פתוח; להפריש.
מי מיקרוגל ומרק עוף בקערה בינונית בטוחה במיקרוגל או כוס מדידה במשך כ 3 דקות על כוח גבוה עד הנוזל הוא חם מאוד. בזהירות לשפוך או מצקת נוזל על מרכיבים בתיק. בזהירות לפתוח פתיחת שקית.
תיק סגור ב "גדרס" עם עניבת ניילון.
לחתוך שישה 1/2 ס " מ חריצים בחלק העליון ליד עניבה.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
בואו לעמוד 5 דקות. בזהירות לחתוך העליון של התיק פתוח. כפית תערובת אורז לתוך קערה גדולה. מערבבים בכף הנותרים של חמאה וגבינה מגורר. מערבבים עד 1/4 כוס מים חמים נוספים, אם יש צורך לעשות שמנת תערובת.
מוסיפים מלח ופלפל נוספים ומקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה בכך.