פטריות בורדו
זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. לך לחנות ותביא מים, פלפל, קוביות עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטריות בורדו, פטריות בורדו, ו בשר בורגונדי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לשטוף ביסודיות את הפטריות ולזרוק אותם לתוך סיר גדול.
מוסיפים את היין, מים רותחים, חמאה, רוטב ווסטרשייר, זרעי שמיר, פלפל שחור, קוביות בשר ועוף מרק שום. מערבבים לשלב.
מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 6 שעות.
הסר את המכסה, ולאחר מכן להמשיך לבשל, חשוף, במשך 3 שעות.
מוסיפים מלח לפי הטעם בסוף תהליך הבישול. הפטריות יהיו בצבע כהה מאוד.
מגישים ישר מן הסיר או כפית את הפטריות ובישול נוזלי לתוך קערת הגשה. יש לחם פריך בקרבת מקום כדי לספוג את הטעימות.