קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

פטריות בורדו

פטריות בורדו
זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. לך לחנות ותביא מים, פלפל, קוביות עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטריות בורדו, פטריות בורדו, ו בשר בורגונדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לשטוף ביסודיות את הפטריות ולזרוק אותם לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את היין, מים רותחים, חמאה, רוטב ווסטרשייר, זרעי שמיר, פלפל שחור, קוביות בשר ועוף מרק שום. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
זרע שמירזרע שמיר
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 6 שעות.
5
הסר את המכסה, ולאחר מכן להמשיך לבשל, חשוף, במשך 3 שעות.
6
מוסיפים מלח לפי הטעם בסוף תהליך הבישול. הפטריות יהיו בצבע כהה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מגישים ישר מן הסיר או כפית את הפטריות ובישול נוזלי לתוך קערת הגשה. יש לחם פריך בקרבת מקום כדי לספוג את הטעימות.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף