פטריות וסופלה Chèvre
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטריות וsoufflés Chèvre. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שדות שברה, Ode-to - Chèvre Bruschetta, ו Chèvre פירה תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 ומברישים שבעה ראמקינים 1 כוס עם חמאה. לייפות קלות את ramekins עם 2 כפות של Parmigiano-Reggiano ולהגדיר אותם על תבנית אפייה יציב.
בסיר בינוני, להמיס את 4 כפות חמאה.
לטאטא את הקמח ומבשלים מעל חום מתון במשך 1 דקה.
לטאטא בחלב ומבשלים על חום נמוך בינוני עד חלקה ועבה מאוד, על 2 דקות. מוסיפים את המלח ואת קאיין. את החום, להקציף בחלמונים.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בפטריות ופטריות.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החלבונים ביצה עם קרם של טרטר במהירות בינונית גבוהה עד קצף. הגבירו את המהירות לגבוה והכו עד שייווצרו פסגות מוצקות. עם מרית גומי, מקפלים את החלבונים ביצה לתוך בסיס סופל עד לא פסים של לבן להישאר.
כפית את תערובת הסופל לתוך ramekins, למלא אותם 1/2 אינץ ' מתחת לשוליים. הפעל את האגודל בתוך השפה של כל ramekin כדי לעזור souffls לעלות באופן שווה.
מפזרים את שאר הפרמז 'יאנו-רג' יאנו על גבי ואופים בשליש התחתון של התנור עד הסופלים נפוחים וחומים זהובים, כ -20 דקות. לחלופין, אופים בסופל 7 כוסות ב 375 במשך 45 דקות.