פטריות כרוב ופורטובלו
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך כרוב, אגוז מוסקט, כובעי פטריות פורטבלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו פטריות פורטובלו ממולאות, פטריות פורטובלו במרינדה, ו פטריות פורטובלו ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עם שמן זית כתית. כאשר השמן חם, מוסיפים פטריות ומבשלים עד כהה ורך.
להוסיף כרוב ולהפוך עם מלקחיים לנבול. מתבלים את התערובת של פטריות וירקות עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מוסיף יין ו deglaze המחבת. להפחית את החום נמוך לבשל ירקות 5 דקות יותר ואז לשרת.