פטריות מטוגנות
פטריות מטוגנות הן ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, חמאה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פטריות מטוגנות, פטריות מטוגנות, ו פטריות שיכר מוקפצות (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פטריות שיטאקה בשכבה אחת ב 1 1/2 כף. שמן חם במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 6 דקות או עד השחמה.
העברה לקערה בינונית. חזור על הנוהל פעמיים נוספות עם פטריות פורטובלו, פטריות צדפות ושמן שנותר.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה; מוסיפים שאלוט, ומטגנים 2 עד 3 דקות או עד למכרז. מערבבים שום; לבשל 1 דקה.
מוסיפים פטריות, מלח ופלפל; זורקים בעדינות למעיל.
הסר מהחום; מערבבים בעירית.
* ניתן להחליף פטריות קרים או כפתור.