פטריות מטוגנות עמוקות
פטריות מטוגנות בשמן עמוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 127 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. . אם יש לך פטריות כפתור, מלח שום, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו פטריות מטוגנות ללא גלוטן, מעיים מטוגנים בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח ומלח שום.
מערבבים ביצה ומים עד חלקה.
מחממים את השמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה. לבדוק אם שמן חם על ידי טיגון טיפה של הבלילה. אם זה רוחש צף למעלה, השמן מוכן.
לטבול פטריות לתוך הבלילה ולאחר מכן במקום בשמן החם. מטגנים כמה בכל פעם כך שהם לא צפופים, עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
הסר מן השמן עם כפית מחוררת לנקז על מגבות נייר.