פטריות מייטאקה צרוב נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. מתכונים דומים: פטריות מייטאקה צרובות, פטריות מייטאקה פראיות, ו Rigatoni עם פטריות Maitake.
הוראות
1
לבשל כרישה קטןמאכל של מים מלוחים רותחים untiltender, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
כרישה
2
ניקוז; העברה למסננת להגדיר בקערה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
3
בואו מגניב; ניקוז ולהעביר מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
מערבבים שאלוט, cornichons, מיונז, חרדל, צלפים, שמיר, טרגון, ו3 כפות מים בקערה קטנה, להוסיףיותר מים לפי הצורך לדלל. Foldin כרישה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Gherkins
מיונז
טרגון
חרדל
שאלות
צלפים
מים
שמיר
כרישה
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מערבבים שום 2 כפות שמן בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חום שנותר 1/2 כוס ב 2 מחבות גדולות מעל בינוני highheat. פטריות העונה עם מלח וpepper. מבשלים כל, לחתוך את הצד למטה, ב askillet, לחיצה על שטוח ברגע שהם מתחילים לרכך, עד זהב פריך, about3 דקות לכל צד. להפחית חום tolow.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מלח
3
טפטוף שום תערובת סביב mushroomsand לבשל עד השום הוא זהוב, על 1 דקה; להפוך פטריות מעיל.