פטריות ממולאות ארטישוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות ארטישוק. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 74 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיונז, פירורי לחם, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 14%. נסו פטריות ממולאות ארטישוק, מטבל תרד ארטישוק ממולא פטריות, ו פטריות ממולאות ארטישוק תרד (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים, וקוצצים; פקקי פטריות מילואים.
פטריות מטוגנות גבעולים, בצל, ושום בשמן חם במחבת גדולה על חום בינוני 5 דקות או עד הבצל הוא רך.
מוסיפים יין, ומבשלים 2 דקות או עד שהנוזל מתאדה. מערבבים בפירורי לחם.
מערבבים בצל, ארטישוק, ו-5 המרכיבים הבאים. כפית 1 כפית לתוך כל כובע פטריות.
מניחים על מתלה משומן קלות במחבת צלייה.
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות או עד הזהב.