פטריות ממולאות בייקון כחול
פטריות ממולאות בייקון כחולות יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 194 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם שום, בצל, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכונים דומים: בייקון אגוז גבינה כחולה ממולא פטריות, פטריות ממולאות בבייקון, גבינה כחולה ודובדבן מיובש, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה.
הוראות
מבשלים רצועות בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך; לנקז על מגבות נייר. בעוד הבייקון הוא בישול, להסיר נובעת מפטריות. מניחים כובעים בצד, וקוצצים גבעולים.
מוסיפים חמאה למחבת עם שומן חזיר. כאשר נמס, מערבבים בגבעולי פטריות, בצל ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד בצל caramelize, 15 עד 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס צלחת אפייה קטנה עם ספריי בישול.
לאחר תערובת הבצל הגיע צבע חום עמוק, עשיר, במקום לתוך בלנדר יחד עם בייקון, גבינת שמנת, גבינה כחולה, ופירורי לחם. תערובת על נמוך עד החומרים הם קצוצים בערך בשילוב שווה. דברים תערובת גבינה לתוך פטריות ומניחים לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תוסס מעט השחמה, 10 עד 15 דקות.