קושיבינוני
מוכן ב38 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ממולאות בייקון כחול

פטריות ממולאות בייקון כחול
פטריות ממולאות בייקון כחולות יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 194 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם שום, בצל, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. מתכונים דומים: בייקון אגוז גבינה כחולה ממולא פטריות, פטריות ממולאות בבייקון, גבינה כחולה ודובדבן מיובש, ו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה.

הוראות

1
מבשלים רצועות בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך; לנקז על מגבות נייר. בעוד הבייקון הוא בישול, להסיר נובעת מפטריות. מניחים כובעים בצד, וקוצצים גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים חמאה למחבת עם שומן חזיר. כאשר נמס, מערבבים בגבעולי פטריות, בצל ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד בצל caramelize, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס צלחת אפייה קטנה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לאחר תערובת הבצל הגיע צבע חום עמוק, עשיר, במקום לתוך בלנדר יחד עם בייקון, גבינת שמנת, גבינה כחולה, ופירורי לחם. תערובת על נמוך עד החומרים הם קצוצים בערך בשילוב שווה. דברים תערובת גבינה לתוך פטריות ומניחים לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
אופים בתנור שחומם מראש עד תוסס מעט השחמה, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה