פטריות עטופות בפנצ'טה
פטריות עטופות בפנצ'טה הן ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 253 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פטריות, מלח ופלפל טחון טרי, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פטריות עטופות בפנצ'טה, צנון עטוף בפנצ'טה, ו תאנים עטופות בפנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך גבעול קשה או דהוי מסתיים מפטריות.
מפזרים פטריות קלות בכל רחבי עם מלח ופלפל.
הניחו עלה מרווה מעל כל פטריה, ואז עטפו פטריות ועלה מרווה בפנצ ' טה. (אם משתמשים בבייקון רגיל, חותכים כל רצועה לחצי כדי ליצור שתי רצועות קצרות יותר, ועוטפים כל פטריה ברצועה קצרה.) אם תרצה, להשאיר קצה עלה מרווה בולט מן העטיפה. פטריות חנית עם קיסם שיניים, אבטחת הקצה החיצוני של pancetta ומשאיר את קיסם בולט לשימוש להגשה. באופן שווה שטח עטוף פטריות במחבת אפייה 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה של 400 עד שרוב הפנצ ' טה פריך ומשחימים, כ-25 דקות (ראה הערות).
מגישים חם, משאירים קיסמים בפנים.